Életszervezők napja

Tudom, hogy a szíved mélyén arra vágysz ne csak a naptáradban legyen rend, hanem az életedben is.

Tudom, hogy rengeteg feladatod van és épp legyintesz, áh egy egész napod nincs ilyen témákra… pedig milyen jó lenne!

De tudom azt is, hogy ha akarsz itt tudsz lenni, részt tudsz venni én pedig megmutatom neked, hogy képes vagy tudatosan élni az életed annak minden területén miközben jól érzed magad.

 


NYÁRON MINDEN SOKKAL SZABADABB… 

 

 

Újra itt a szeptember, ilyenkor független attól, hogy újra kezdődik az egyetem vagy a gyerekek megint iskolába, óvodába járnak, az embernek olyan érzése támad, mintha az időjárás hidegebbre fordulásával a dolgok is egyre inkább sűrűsödnek és újra megkezdődik a teendőinkben való mélytengeri utazás.

 

Vagy csak jobban viseljük a nehéz időket, mert tartja bennünk a lelket a hamarosan közelgő nyaralás, esküvő vagy más nem mindennapi jeles esemény? De akkor ősszel miért fulladnak veszekedésbe a reggeli iskolába, munkába indulások, délután miért nem a belvárosban sétálunk kézenfogva, hanem helyette munka után ott folytatjuk, ahol abbahagytuk… a vitáknál.

 

 DE MIÉRT VAN EZ ÍGY?

 

Régen mindig rettegtem a szeptembertől, újra bejön a munka mellé az egyetem, képtelen leszek megállni a helyem, ráadásul idén szakdolgozat, államvizsga, nyelvvizsga! Aztán ráébredtem, hogy hiába használok több mint egy évtizede határidőnaplót, rosszul volt a módszer ahogyan használtam…

 

Egy újabb reggel amikor a  munkahelyen bejött egy váratlan feladat és borult a nap, a szépen betervezett dolgaimnak a feléig se jutottam, otthon aztán váratlan vendégek jelentkeztek, ami azonnal teremtett egy mini krízishelyzetet, amit semmi kedvem nem volt megoldani, talán ezért is volt olyan nehézkes.

 

Mintha régen ez nem ment volna ilyen nehézkesen, és nem fordult volna elő ilyen sokszor… jókedvűen menni dolgozni, örülni a váratlan vendégeknek. Ki gondolta, hogy egyszer ezek is nehézséget okozhatnak, az ember egész napjára rányomhatja a bélyegét….

 

 

képes vagy rá! 

Képes vagy arra, hogy este nyugodtan dőlj be az ágyba, bűntudat nélkül időt szánhass a szeretteidre és magadra, hogy pihenj és azzal foglalkozz, ami igazán számít.

Ezen a képzésen megmutatom hogyan!

Ismerem az érzést, amikor az életem összedől…. de nem kegyes hozzám és nem zajlik le egy nap alatt, hanem hetekig érzem azt, hogy képtelen vagyok megállni a helyem, kezembe venni az irányítást és megtalálni az utam.

Csak sodródom sőt, inkább fuldoklom a feladataim között és egy édes álommal ér fel ha lenne egy napom, végig gondolni mit is akarok az élettől. Telnek a mindennél értékesebb napjaim egy valóságos lidércnyomásban.

Tudom mi az amin keresztül mész, 13 éve foglalkozom célkitűzéssel és időtervezéssel mégis számos alkalommal voltam egyedül, nem értették meg a céljaimat, azt, hogy miért úgy élem az életem ahogy. Bár nem mindenki értett meg, mégis volt egy hatalmas előnye ennek az életvitelnek, ha eltévedtem, visszataláltam egyedül a célom által vezérelve kijelölt ösvényre.

Ezt a tudást fogom Neked átadni az Életszervezők Napja keretében.

MI AZ ÉLETSZERVEZŐK NAPJA?

 

Először is határozzuk meg mi is az az életszervezés.

Az életszervezés nem azonos a helyes időbeosztással, hiszen a jó időbeosztással nem sokra megy az ember ha nincsen célja a percről-percre beosztott idejének.

A legtöbb időtervezési módszer az idő teljes kihasználására törekszik,  határidőnapló vezetését, feladatok tervezését és az időtöltéseink elemzését tanácsolja.

 Az órát, naptárat bámuljuk rettegünk, hogy lejár az időnk és csörög az időzítő mielőtt befejezhettük volna a feladatunkat, ezek a módszerek pedig sokszor a kudarc érzetét erősítik, a szorongás pedig csökkenti a teljesítményünket.

 Ezt tanítja meg az Életszervezés, hogyan oszd be úgy az idődet, hogy az ne egy újabb stresszfaktor legyen, hanem a céljaid elérésének nagyszerű segédeszköze.

 

 

 

 MIT AD NEKED AZ

ÉLETSZERVEZŐK NAPJA?

Képzeld el, hogy egy váratlan feladat vagy elfelejtett ZH már nem borítja fel az egész napodat.

Amikor váratlan vendégek jelennek meg nálad, nem morfondírozol azon, hogy inkább úgy teszel mintha nem lennél otthon, hanem kisujjból megoldod a feladatot.

Sőt, ami még jobb, ha kapsz egy váratlan feladatot a munkahelyeden, akkor sem szaladsz ki a világból, mert a napodat már úgy tervezed meg, hogy ezzel a helyzettel is elbánsz, méghozzá teljes nyugalommal.

 

A terveződ, naptárad a legjobb segédeszközöd lesz, nem pedig az a hely ahova folyamatosan írod a teendőidet, de nemhogy fogynának, sokkal inkább szaporodnak.

 

Segítek megtalálni a motivációd!

 

Ahhoz, hogy sikeresen vedd a kisebb-nagyobb akadályokat

sokszor nem csak az idővel kell megküzdened, hanem önmagaddal is.

Erőt venned magadon, hogy igenis leülj a fenekedre és végigcsináld. 

RÓLAM MONDTÁK

“Naplózás…

Évek óta van határidőnaplóm. Eleinte csak a sulis kis zsebkönyvek lapultak a táskámban, 2-3 éve „felnőttes” darabok vették át a helyüket.

Ahogy lenni szokott, sokáig szorgalmasan irkáltam bennük, majd ahogy lassan illant el az új könyv illat, úgy csappant az én lelkesedésem is. Sokszor voltak hónapok, amikor ki se nyitottam őket, majd jött egy löket, megint írtam, de a kiegyensúlyozottság hiányzott, ahogy az életemből is. Tavaly már komolyabban vezettem, részben a sűrűsödő egyetemi és egyéb más tevékenységek sokasodása miatt, részben mert éreztem, hogy csak szaladok a dolgok után, nincs a kezemben minden, nem én irányítok, csak sodródok. És ekkor (a legjobb pillanatban) üstökösszerűen robbant be életembe Ildikó. Megerősített benne, hogy határidőnaplót használni jó és tényleg hasznos, kezembe vehetem az irányítást. Persze, ez nem azt jelenti, hogy egy csettintéssel minden a helyére kerül. Tényleg ki kell tapasztalni, hogy kinek mi működik, milyen méret, milyen beosztás, ezt nem lehet elspórolni. Láttam/látom Ildikó, hogy csinálja, ami nem csak inspiráló, de nagy segítség is! Manapság naponta használom, feljegyzek, pipálgatok, cetlizek. Még mindig van min változtatni, figyelem magam, amit lehet, beépítek, tanácsot kérek és működik! Már sokkal összeszedettebb vagyok, az időmet is sokkal jobban be tudom osztani.

 Ebben a rohanós, stresszes világban számomra hatalmas segítség, ahogy abban is, hogy sokkal tudatosabban foglalkozzak a holnappal, vagyis a jövőmmel, valamint azzal, ami boldoggá tesz.”

Szabó Klaudia

 

“A legjobb módja annak, hogy megjósold a jövődet az, hogyha megteremted.”

 

Abraham Lincoln

%

SZEMÉLYES TAPASZTALAT

%

GYAKORLATI TUDÁS

%

MOTIVÁCIÓ & INSPIRÁCIÓ

 MIT AD NEKED AZ ÉLETSZERVEZŐK NAPJA?

 

Naptártípustól független tervezési megoldásokat

Célkitűzési Mastermind és
 

Akcióterv a terveid megvalósításához

 

Különböző időtervezési technikák

 

Ajándék 60 perces mentoring választhatóan Célkitűzés vagy Időtervezés témában – annak, aki a helyszínen időpontot foglal.

 

 

MIÉRT TUDOK SEGÍTENI NEKED?

ELSŐ OK

13 éve foglalkozom időtervezéssel, (határidő)naplózással és célkitűzéssel. Mindeddig sikeresen. 

MÁSODIK OK

Tucatnyi módszert kipróbáltam már, megtaláltam a fájdalmas pontokat, és szívesen megosztom Veled a buktatókat, hogy ne kelljen Neked is megtanulnod a leckét.

Ha eddig nem győztelek volna meg, itt van még egy:

HARMADIK OK

Amit itt olvasol, az egy személyes blog, annál  is inkább mert a saját életemen keresztül fogom neked bemutatni, az időtervezési módszerem működését, így látni fogod a sikereimet és a bukásaimat is.

CÉLKITŰZÉS

 

Ha vannak dolgok, amiket szeretnél emberi időn belül elérni,

de nem tudod hogyan kezdj hozzá, akkor itt a helyed.

Legyenek olyan céljaid, amelyeket nem mindennapi küzdelemként élsz meg,

hanem örülsz, amiért megvalósítottad.

Karetka Ildikó Ivett, életszervezési blogger a
Boldogságrecept megálmodója és tulajdonosa.

Leginkább multipotenciálisnak mondanám magam, nagy szerelmem az önfejlesztés, a célkitűzés és az időtervezés.

Mások szerint: kedves, odaadó, gondoskodó, okos, szélsőséges, hirtelen, lelkes.

11 éves koromban kaptam Anyukámtól az első határidőnaplómat, ez még nagyon is gyerekbarát volt, szép színes képekkel teletűzdelve. De mégis mit írtam bele 11 évesen? Mindent. A házi feladatokat, a születésnapokat, sőt még a névnapokat is beleírtam. Lelkesen rajzoltam órarendet az utolsó oldalára az első lapjára pedig motivációs idézet került. Fanatikus – talán ezt a jelzőt használom magamra a továbbiakban – ezzel még kibékülök.

Azóta mindig volt határidőnaplóm, az egyszerű naptártól kezdve, gyűrűs kalendáriumon keresztül, Bullet Journalon át… minden naptárt kipróbáltam és magamra szabtam. Szintén 11 éves korom óta tűzök ki célokat írásban, bár kudarcból sem volt hiány, többségében sikerült elérnem őket.  Most pedig egy egyedi, a saját életemre szabott rendszert használok – ötvözve mindent, ami hasznos és segítségemre van a mindennapok harcaiban.

Miért lenne erre bárki kíváncsi arra, hogyan szervezem az életemet?

Mert mások már számtalan alkalommal kértek tőlem segítséget ebben a témában, hogy eláruljam én mégis hogyan csinálom, hogyan jut mindenre időm és emellett mégis hogyan vagyok jókedvű, energikus? Egyáltalán mi értelme van a célkitűzésnek?
Ezekre a kérdésekre adom meg a választ, először életszervezési bloggerként, ma már pedig életszervezési mentorként.

Találkozhattál velem az Alapítók Klubja 3. Közösségtalálkozóján, ahol Évtervezési workshopot tartottam.

Hosszú
sztori

Boldogságrecept (főnév)

Mit NEM jelent ez a név?
Ha mindent a leírtak szerint csinálsz, boldog leszel.

Mit jelent ez a név?
Azt jelenti, hogy a boldogság bennünk van. Azaz minden amire szükségünk van a boldogsághoz, azt meg tudjuk szerezni. Mindenkinek van lehetősége boldognak lenni, ha meg tudja határozni mi tenné azzá.

De hiába vannak lehetőségeink, ha nem ismerjük fel őket és nem élünk velük. Mert a boldogsághoz szükséges egy adag önismeret. Tudni kell, hogy mitől leszel boldog, mi az amit szeretnél elérni.
Aztán a mi után jön a hogyan. Én abban lehetek segítségedre, hogy hogyan kerülj közelebb céljaidhoz időtervezés és célkitűzés révén. Mert a célodat meghatározod és megdolgozol érte, az idődből pedig nem több lesz hanem azzal, hogy megtervezed a dolgaidat teremtesz időt a céljaid elérésére.

Ez a boldogságrecept.
Kitűzöd. Megvalósítod. Boldog leszel.

SZERVEZD MEG AZ ÉLETED!

Itt a lehetőség, hogy a problémáidra konkrét, gyakorlati megoldást kapj. 

Hogy megtaláld a személyes nyomógombodat, amivel szárnyalsz a céljaid felé, 

nem pedig szenvedsz minden egyes nap.

 

HELYSZÍN

IDŐPONT

2019. 09. 07. 10:00-17:00

SZABAD HELYEK

20 FÉRŐHELY

Az Életszervezők napjának programja

 

Kapunyitás 9:30-tól

 

Pontban 10:00-kor kezdünk

10:00-10:30 Kik vagyunk mi? 


10:30-12:00 Az eredményes célkitűzés titka

12:00-13:00 ebédszünet

13:00-14:30 A megvalósítás módszertana

14:30-14:45 szünet

14:45-16:15 Életszervezési módszerek I. – tervezés

16:15- 16:30 szünet

16:30-17:30 Életszervezési módszerek II. – kivitelezés

 

 

A workshop ára 13 000 Ft.

BÓNUSZ

 

Az első 10 jelentkező ajándék személyes mentoringban részesül, választhatóan célkitűzés vagy időtervezés témában.

A mentoring időtartama 60 perc. Értéke 13 000Ft.

MOST JOGGAL GONDOLHATOD AZT,  HOGY ELJÖNNÉL, DE NINCS

ERRE EGY EGÉSZ FELESLEGES NAPOD. 

RÁADÁSUL HÉTVÉGÉN…

Töprengj el egy kicsit, mikor kezdődtek a gondjaid?

Mikor uralkodott el az az állapot, hogy végeláthatatlan a feladatlistád?

Mikor pihentél utoljára bűntudat nélkül?

Mi lesz az a pont, amikor megálljt parancsolsz a fejetlenségnek?

Meddig akarsz bizakodni, hogy majd magától megoldódik?

Meddig akarsz várni? Amíg kiégsz, és végül ingerülten és durván szólsz a szeretteidhez is?

Meddig akarsz rettegni a váratlan vendégektől?

Meddig lesz még fejfájásod, a Mi lesz az ebéd? és a Mikor kéne rendet tenni, takarítani kérdésektől?

Mikor lesz végre a hétvégéd szent és sérthetetlen? Amikor csak magadra, a családodra, a barátaidra szánod az időt?

13 000 FT, NADE MIÉRT KERÜL ENNYIBE?

átlagosan 5 db könyvet vehetsz az áron, amelyekről – ha őszinte vagy magaddal – te sem tudod mikor fogod elolvasni

1 személyes konzultáció célkitűzés/időtervezés témában, ezen az eseményen azonban mindkét területet nagy mélységekben érintjük, amelynek értéke a workshop árával egyenlő

Mi lenne ha azt mondanám, 13 000 Ft a következő egy évedre, napi 36 Ft. Nincs 36Ft-od naponta arra, hogy végre egy olyan életet alakíts ki magadnak, amilyet mindig is élni akartál? Nem éri meg neked ezt a pénzt?

Ha innen nézed a dolgot és ezt a napot, amely kihat legalább a következő évedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora befektetésre! Garantálom, az Életszervezők Napja meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!

A VISSZASZÁMLÁLÁS ELINDULT...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

jelentkezem az Életszervezők napjára

Írd be az adataidat, az lenti mezőkbe, kattints a regisztráció gombra.

Én pedig küldöm is neked a számlát, amely alapján át tudod utalni a képzés díját.

Ne feledd, ez az utolsó lehetőség, hogy a mindennapjaid ne egy valóságos lidércnyomásban teljenek. A napi feladataid többségét maradéktalanul elvégezhesd és bármilyen váratlan eseményre legyen a konkrét forgatókönyved.

Nincs több szorongás az SOS feladatok miatt vagy vészhelyzetek a váratlanul jelentkező vendégek miatt. A nincs elég időm-fejfájásnak vége, jön a megengedhetem magamnak, hogy pihenjek és családommal legyek időszak.

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Biztos lehetek abban, hogy ez használható lesz/működni fog abban a különleges helyzetben, amelyben én vagyok?

Ez módszer egyetemisták, családanyák sőt, vállalkozók életét is sokban leegyszerűsíti. A probléma sokakat érint, univerzális, megoldási lehetőség azonban többféle, az Életszervezők Napján többféle módszert ismertetek veled, nem csak egyetlen gyógyír lesz a kezedben.

Miért kellene érdekeljen épp ez az ajánlat?

Ez az első olyan rendelvény, ahol nem csak időmenedzsmenthez kapcsolódó, időbeosztással kapcsolatos feladatokat olvashatsz, hanem megtalálhatod azt a mozgatórugót, azt a missziódat, ami garantálja azt, hogy elvégezd a feladataidat, a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legnagyobb eredménnyel.
Ezen a rendezvényen az életszervezés elsajátítására van lehetőséged, nem csak a hatékony időtervezési módszerek elsajátítására.

Hogyan zajlik a vásárlás? Vajon nem lesznek gondok?

A jelentkezési form kitöltésével kapsz e-mailben egy számlát. A számla kiegyenlítésére utalás útján van lehetőséged. Ha megérkezett a pénzösszeg értesíteni fogunk, hogy a helyed 1000%-ban biztosítva van.

Miben különbözik ez a hasonló termékektől, amiket már kipróbáltam, de nem működtek?

A megvalósítás sokszor azért bukik el, mert megválaszolatlan kérdéseink vannak. Ezen a rendezvényen, az elmélet elsajátítása után, gyakorlati feladatra kerül sor, hogy ha valami nem világos az mindenképpen kiderüljön. Illetve külön szekció van betervezve a kérdésekre, nem csak 3 perces hatásszünetek.

Mennyibe is kerül? Megéri ezt a pénzt? Visszanyerem-e a befektetett pénzt (például az általam kapott érték formájában) a vásárlás után?

Mi lenne ha azt mondanám, 13 000 Ft a következő egy évedre, napi 36 Ft. Nincs 36Ft-od naponta arra, hogy végre egy olyan életet alakíts ki magadnak, amilyet mindig is élni akartál? Nem éri meg neked ezt a pénzt?

Ha innen nézed a dolgot és ezt a napot, amely kihat legalább a következő évedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora befektetésre! Garantálom, az Életszervezők Napja meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!

Mi történik/mi a teendőm abban a pillanatban, amikor eldöntöttem, hogy kérem?

A fenti jelentkezési űrlap kitöltésével kapsz e-mail-ben egy számlát. A számla kiegyenlítésére utalás útján van lehetőséged. Ha megérkezett a pénzösszeg értesíteni fogunk, hogy a helyed 1000%-ban biztosítva van.