Rólam 

Érdekel, hogy ki és miért álmodta meg ezt a blogot?

Karetka Ildikó Ivett, életszervezési blogger a
Boldogságrecept megálmodója és tulajdonosa.

Leginkább multipotenciálisnak mondanám magam, nagy szerelmem az önfejlesztés, a célkitűzés és az időtervezés.

Mások szerint: kedves, odaadó, gondoskodó, okos, szélsőséges, hirtelen, lelkes.

11 éves koromban kaptam Anyukámtól az első határidőnaplómat, ez még nagyon is gyerekbarát volt, szép színes képekkel teletűzdelve. De mégis mit írtam bele 11 évesen? Mindent. A házi feladatokat, a születésnapokat, sőt még a névnapokat is beleírtam. Lelkesen rajzoltam órarendet az utolsó oldalára az első lapjára pedig motivációs idézet került. Fanatikus – talán ezt a jelzőt használom magamra a továbbiakban – ezzel még kibékülök.

Azóta mindig volt határidőnaplóm, az egyszerű naptártól kezdve, gyűrűs kalendáriumon keresztül, Bullet Journalon át… minden naptárt kipróbáltam és magamra szabtam. Szintén 11 éves korom óta tűzök ki célokat írásban, bár kudarcból sem volt hiány, többségében sikerült elérnem őket.  Most pedig egy egyedi, a saját életemre szabott rendszert használok – ötvözve mindent, ami hasznos és segítségemre van a mindennapok harcaiban.

Miért lenne erre bárki kíváncsi arra, hogyan szervezem az életemet?

Mert mások már számtalan alkalommal kértek tőlem segítséget ebben a témában, hogy eláruljam én mégis hogyan csinálom, hogyan jut mindenre időm és emellett mégis hogyan vagyok jókedvű, energikus? Egyáltalán mi értelme van a célkitűzésnek?
Ezekre a kérdésekre adom meg a választ, először életszervezési bloggerként, ma már pedig életszervezési mentorként.

Találkozhattál velem az Alapítók Klubja 3. Közösségtalálkozóján, ahol Évtervezési workshopot tartottam.

Hosszú
sztori

Boldogságrecept (főnév)

Mit NEM jelent ez a név?
Ha mindent a leírtak szerint csinálsz, boldog leszel.

Mit jelent ez a név?
Azt jelenti, hogy a boldogság bennünk van. Azaz minden amire szükségünk van a boldogsághoz, azt meg tudjuk szerezni. Mindenkinek van lehetősége boldognak lenni, ha meg tudja határozni mi tenné azzá.

De hiába vannak lehetőségeink, ha nem ismerjük fel őket és nem élünk velük. Mert a boldogsághoz szükséges egy adag önismeret. Tudni kell, hogy mitől leszel boldog, mi az amit szeretnél elérni.
Aztán a mi után jön a hogyan. Én abban lehetek segítségedre, hogy hogyan kerülj közelebb céljaidhoz időtervezés és célkitűzés révén. Mert a célodat meghatározod és megdolgozol érte, az idődből pedig nem több lesz hanem azzal, hogy megtervezed a dolgaidat teremtesz időt a céljaid elérésére.

Ez a boldogságrecept.
Kitűzöd. Megvalósítod. Boldog leszel.

úgy érzed tudok neked segíteni?

Küldj nekem üzenetet!

Kövess a közösségi oldalaimon!

Start     Rólam     Célkitűzés     Időtervezés     Kapcsolat

UP Center

1114 Budapest, Bartók Béla út 29.

A weblap és annak tartalma Karetka Ildikó Ivett tulajdona, felhasználása csak a szerző előzetes beleegyezésével lehetséges. Előzetes írásos engedély nélküli felhasználás esetén a felhasználó elfogadja, hogy számára a jogtulajdonos napi 10.000 Ft + ÁFA tartalomhasználati díjat számlázni jogosult.
Adatkezelési tájékoztató itt elérhető.

2019 © Boldogságrecept.hu
Készítette a Bee Design Agency