Szolgáltatásaim

Te is szeretnél olyan ember lenni, aki nem rokkan bele a mindennapi feladataiba,
nem halogat, hanem a céljainak él és még feltöltődni, pihenni is van ideje bűntudat nélkül? 

Eleged van az állandó álmodozásból és halogatásból? Szeretnél te is igazán sikeres lenni?

EZT VÁRHATOD TŐLEM

 

aktív kapcsolattartás

személyesen tesztelt tudásanyag

hosszútávú fejlődés

személyreszabott mentoring

kreatív ötletek

EZT MÁSNÁL KELL KERESNED

cselekvés helyetted

minden problémát megoldó univerzális recept

azonnali megoldás

önreflexió hanyagolása

tétlenkedés

EGYÉNI MENTORING

Szeretnél az időtervezési szokásaidon javítani? Szívesen tűznél ki célokat, de segítségre lenne szükséged és semmi kedved 100 másik ember társaságában a céljaidról beszélni?

ÉLETSZERVEZŐK NAPJA - WORKSHOP

Ez a rendezvény régi nagy álmom, mondhatnám A szerelemvállalkozás. Családias hangulatban felépítjük a céljainkat és újrakezdjük az életünket, ehhez pedig egyetlen napra lesz szükségünk.

EBOOK - TANULJ BÁRHOL, BÁRMIKOR

Szívesen foglalkoznál célkitűzéssel és időtervezéssel? De leginkább éjszaka vagy olyan időpontban tudnál a témával foglalkozni, amikor nincs lehetőség mentorprogramon résztvenni sem workshopon? Van rá megoldás!

RÓLAM MONDTÁK

“Naplózás…

Évek óta van határidőnaplóm. Eleinte csak a sulis kis zsebkönyvek lapultak a táskámban, 2-3 éve „felnőttes” darabok vették át a helyüket.

Ahogy lenni szokott, sokáig szorgalmasan irkáltam bennük, majd ahogy lassan illant el az új könyv illat, úgy csappant az én lelkesedésem is. Sokszor voltak hónapok, amikor ki se nyitottam őket, majd jött egy löket, megint írtam, de a kiegyensúlyozottság hiányzott, ahogy az életemből is. Tavaly már komolyabban vezettem, részben a sűrűsödő egyetemi és egyéb más tevékenységek sokasodása miatt, részben mert éreztem, hogy csak szaladok a dolgok után, nincs a kezemben minden, nem én irányítok, csak sodródok. És ekkor (a legjobb pillanatban) üstökösszerűen robbant be életembe Ildikó. Megerősített benne, hogy határidőnaplót használni jó és tényleg hasznos, kezembe vehetem az irányítást. Persze, ez nem azt jelenti, hogy egy csettintéssel minden a helyére kerül. Tényleg ki kell tapasztalni, hogy kinek mi működik, milyen méret, milyen beosztás, ezt nem lehet elspórolni. Láttam/látom Ildikó, hogy csinálja, ami nem csak inspiráló, de nagy segítség is! Manapság naponta használom, feljegyzek, pipálgatok, cetlizek. Még mindig van min változtatni, figyelem magam, amit lehet, beépítek, tanácsot kérek és működik! Már sokkal összeszedettebb vagyok, az időmet is sokkal jobban be tudom osztani.

 Ebben a rohanós, stresszes világban számomra hatalmas segítség, ahogy abban is, hogy sokkal tudatosabban foglalkozzak a holnappal, vagyis a jövőmmel, valamint azzal, ami boldoggá tesz.”

Szabó Klaudia

Szeretnél velem együtt dolgozni?

ÍRd meg miben segíthetek neked!

Karetka Ildikó Ivett, életszervezési blogger a
Boldogságrecept megálmodója és tulajdonosa.

Leginkább multipotenciálisnak mondanám magam, nagy szerelmem az önfejlesztés, a célkitűzés és az időtervezés.

Mások szerint: kedves, odaadó, gondoskodó, okos, szélsőséges, hirtelen, lelkes.

11 éves koromban kaptam Anyukámtól az első határidőnaplómat, ez még nagyon is gyerekbarát volt, szép színes képekkel teletűzdelve. De mégis mit írtam bele 11 évesen? Mindent. A házi feladatokat, a születésnapokat, sőt még a névnapokat is beleírtam. Lelkesen rajzoltam órarendet az utolsó oldalára az első lapjára pedig motivációs idézet került. Fanatikus – talán ezt a jelzőt használom magamra a továbbiakban – ezzel még kibékülök.

Azóta mindig volt határidőnaplóm, az egyszerű naptártól kezdve, gyűrűs kalendáriumon keresztül, Bullet Journalon át… minden naptárt kipróbáltam és magamra szabtam. Szintén 11 éves korom óta tűzök ki célokat írásban, bár kudarcból sem volt hiány, többségében sikerült elérnem őket.  Most pedig egy egyedi, a saját életemre szabott rendszert használok – ötvözve mindent, ami hasznos és segítségemre van a mindennapok harcaiban.

Miért lenne erre bárki kíváncsi arra, hogyan szervezem az életemet?

Mert mások már számtalan alkalommal kértek tőlem segítséget ebben a témában, hogy eláruljam én mégis hogyan csinálom, hogyan jut mindenre időm és emellett mégis hogyan vagyok jókedvű, energikus? Egyáltalán mi értelme van a célkitűzésnek?
Ezekre a kérdésekre adom meg a választ, először életszervezési bloggerként, ma már pedig életszervezési mentorként.

Találkozhattál velem az Alapítók Klubja 3. Közösségtalálkozóján, ahol Évtervezési workshopot tartottam.

Hosszú
sztori

Boldogságrecept (főnév)

Mit NEM jelent ez a név?
Ha mindent a leírtak szerint csinálsz, boldog leszel.

Mit jelent ez a név?
Azt jelenti, hogy a boldogság bennünk van. Azaz minden amire szükségünk van a boldogsághoz, azt meg tudjuk szerezni. Mindenkinek van lehetősége boldognak lenni, ha meg tudja határozni mi tenné azzá.

De hiába vannak lehetőségeink, ha nem ismerjük fel őket és nem élünk velük. Mert a boldogsághoz szükséges egy adag önismeret. Tudni kell, hogy mitől leszel boldog, mi az amit szeretnél elérni.
Aztán a mi után jön a hogyan. Én abban lehetek segítségedre, hogy hogyan kerülj közelebb céljaidhoz időtervezés és célkitűzés révén. Mert a célodat meghatározod és megdolgozol érte, az idődből pedig nem több lesz hanem azzal, hogy megtervezed a dolgaidat teremtesz időt a céljaid elérésére.

Ez a boldogságrecept.
Kitűzöd. Megvalósítod. Boldog leszel.

Kövess a közösségi oldalaimon!

Start     Rólam     Célkitűzés     Időtervezés     Kapcsolat

UP Center

1114 Budapest, Bartók Béla út 29.

A weblap és annak tartalma Karetka Ildikó Ivett tulajdona, felhasználása csak a szerző előzetes beleegyezésével lehetséges. Előzetes írásos engedély nélküli felhasználás esetén a felhasználó elfogadja, hogy számára a jogtulajdonos napi 10.000 Ft + ÁFA tartalomhasználati díjat számlázni jogosult.
Adatkezelési tájékoztató itt elérhető.

2019 © Boldogságrecept.hu
Készítette a Bee Design Agency